HUAWEI Watch GT Runner 32MB+4GB

Huawei
Zaloga:

Ni na zalogi


311,72

Ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko pride nova zaloga.

Watch GT Runner 46MM HUAWEI

Znanstveni tekaški program|Natančen srčni utrip v realnem časuLociranje na ravni maratonske vzletno-pristajalne steze

 

 

Vdihnite Hitrost

HUAWEI WATCH GT Runner, ki je zasnovan za hitrost in jemlje navdih iz rešetke športnega avtomobila, ima vdolbino, ki omogoča bolj zračno in udobno izkušnjo nošenja.

Teci lahkotno, trdo treniraj

Trpežno ohišje iz polimernih vlaken, offset s keramičnim zaključkom, in krona iz titanove zlitine za letalo ustvarjata močan, lahek in udoben dizajn približno 38,5 g1, ki vam pomaga doseči boljšo učinkovitost.

Hitreje si oglejte svoje podatke

Oglejte si podatke, ki so vam najbolj pomembni, kot so obremenitev pri treningu, indeks tekaških sposobnosti, čas okrevanja ter nadmorska višina in vreme prek vgrajenega gumba, ki je preprost za uporabo. Preprosto dvignite zapestje, da vidite, kaj dosegate, in dvignite svoje tekaške sposobnosti na višjo raven.

TruSeen™ 5.0+

Nizka poraba, visoka natančnost

Na novo nadgrajeni modul srčnega utripa vključuje osem fotodiod v krožni postavitvi in ??dva niza svetlobnih virov v kombinaciji z ukrivljeno stekleno lečo za udobno nošenje in zmanjšano motnjo zunanje svetlobe. Algoritem AI je bil nadgrajen za učinkovitejše filtriranje hrupnih signalov, kar omogoča natančno spremljanje srčnega utripa tudi med naporno vadbo.

Dinamično spremljanje srčnega utripa

Povsem nova nadgradnja strojne opreme TruSeen™ 5.0+ v HUAWEI WATCH GT Runner zagotavlja bistveno izboljšano spremljanje srčnega utripa tudi pri težkih intervalnih treningih. Doživite zanesljive odčitke, ki so enaki odčitkom prsnega traku, s 97-odstotno natančnostjo znotraj 10 bpm5.

Hitrejša satelitska lokacija

Antena je zaščitena s kompozitnim materialom iz vlaken in skrita v uri. Inovativna zasnova plavajoče antene znatno zmanjša težo in motnje, hkrati pa zagotavlja izboljšano povezljivost in zmogljivost GPS.

 

 

Dvopasovni petsistemski GNSS

Natančno pozicioniranje sledi

HUAWEI WATCH GT Runner podpira 5 glavnih satelitskih sistemov za navigacijo, sočasne dvopasovne klice v realnem času, hitrejšo hitrost satelitskega iskanja in natančnejše pozicioniranje.

Vizualizirajte svoj napredek

Huaweijev indeks tekaških sposobnosti ponuja ocene, ki temeljijo na večdimenzionalnih podatkih, vključno s preteklim srčnim utripom, tempom, razdaljo in frekvenco teka. Prejeli boste natančno razčlenitev vaše trenutne tekaške sposobnosti in primerjavo z vašimi cilji. Pridobite informacije, ki jih potrebujete za oblikovanje osebnih načrtov treninga in zanesljivo izboljšanje tekaške zmogljivosti.

Obremenitev pri treningu

Če želite doseči svoje tekaške cilje, morate trdo trenirati, a tudi pametno. Poznajte ustrezen čas za počitek po visoko intenzivni vadbi in kakšen je pravi obseg vadbe za vas, zahvaljujoč funkciji Weekly Training Load. Izogibajte se poškodbam in hitreje pridite tja, kamor želite .

Predlogi za usposabljanje

Z vašo trenutno sposobnostjo teka in obremenitvijo pri treningu kot temeljnimi podatki, v kombinaciji z več drugimi analizami podatkov, vam HUAWEI WATCH GT Runner nudi znanstveno faktorirane podatke o vadbi in predloge, vključno s stopnjami utrujenosti, časom okrevanja, intenzivnostjo aerobne in anaerobne vadbe, indeksi vadbe, in več. Odkrijte boljši način za prilagoditev načrta vadbe.

AI tekaški trener

Prilagodite načrt vadbe glede na vaš spol, višino in težo ter srčni utrip, razdaljo in pogostost tekov, tempo in drugo. Razdeljeno na 4 obdobja usposabljanja – začetno, nadgradnjo, konsolidacijo in zmanjšanje – boste dobili jasno pot, ki vam bo pomagala izboljšati s pravim tempom.

Vaš trener, vaš načrt

AI Running Coach znanstveno analizira vaše tedenske podatke o vadbi in samodejno prilagodi vaš urnik teka za naslednji teden, tako da vedno dobro napredujete. Oglejte si jasno začrtana poročila o usposabljanju v aplikaciji HUAWEI Health in si oglejte, kako blizu ste doseganju svojih ciljev. Naj bo tek veselje in ne opravilo.

Glasovno vodenje v realnem času

Vaš prilagojeni načrt teka se samodejno sinhronizira iz aplikacije HUAWEI Health v HUAWEI WATCH GT Runner, tako da je na voljo vsakič, ko se odpravite na tek. In ko tečete, vam lahko funkcija Voice Trainer v realnem času prek zvočnih opozoril sporoči vaš srčni utrip, tempo in druge telesne podatke ter vaše trenutne cilje treninga – kar pomeni, da se lahko bolj osredotočite na svojo pot . 

Skupna raba poti in navigacija

Delite svoje najljubše tekaške poti in prejemajte priporočene poti od prijateljev7. Ko imate začrtano pot, jo lahko med tekom raziskujete brez povezave in uporabite funkcijo vračanja, da se varno vrnete domov.

2-tedenska življenjska doba baterije4

HUAWEI WATCH GT Runner zagotavlja do 14 dni življenjske dobe baterije s polno napolnjenostjo in do 7 dni delovanja baterije v primerih težke uporabe8. Brezžično ga je mogoče polniti z mobilnim telefonom9, kar vam omogoča, da ga kadar koli napolnite brez skrbi za življenjsko dobo baterije.

Ostanite varni na prostem

Prejmite takojšnja opozorila o prihajajočem slabem vremenu prek vgrajenega barometra. Po zaslugi povsem nove natančne funkcije kompasa vedno držite smer, ne glede na to, kako daleč ste s tira .

Priročen nadzor

HUAWEI WATCH GT Runner je zasnovan tako, da ustreza vašemu vsakdanjemu življenju. Uporabite ga za udobno sprejemanje klicev10in nadzorujte svojo glasbo, ne glede na to, ali se predvaja prek ure ali telefona.

 

 

Šifra: PT:111474 Kategorija: Oznaka:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HUAWEI Watch GT Runner 32MB+4GB”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: