, ,

Sony soundbar HTA7000

Sony
Zaloga:

Samo še 2 na zalogi


1 361,28

Samo še 2 na zalogi

Vrhunski prostorski zvok našega najboljšega zvočniškega modula

Vrhunski prostorski zvok našega najboljšega zvočniškega modula

HT-A7000 je opremljen z 7.1.2-kanalnim zvokom, dvema navzgor usmerjenima zvočnikoma za ustvarjanje zvoka nad glavo, dvema usmerjenima visokotoncema in petimi sprednjimi zvočniki za širok prostorski zvok ter vgrajenim dvojnim globokotoncem za globoke nizke tone. Z mehanizmom Vertical Surround Engine in tehnologijo S-Force PRO Front Surround zvočniški modul HT-A7000 ustvarja virtualni prostorski zvok, ki prihaja od povsod, zato lahko uživate v razburljivem zvoku Dolby Atmos® in DTS:X®.

Doživite zvok, ki prihaja od zgoraj 

Doživite zvok, ki prihaja od zgoraj 

Po zaslugi Sonyjeve tehnologije virtualnega prostorskega zvoka lahko zvočniški modul razporedi zvok navpično v prostoru, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu. Tako kot Dolby Atmos in DTS:X tudi Vertical Surround Engine poskrbi za resničnejši, večdimenzionalni zvok tudi v drugih formatih.

Poenostavljen prostorski zvok 

Poenostavljen prostorski zvok 

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Uživate lahko v bogatem, kinematografskem prostorskem zvoku brez odvečne opreme v svoji dnevni sobi.

Dovršena zvočniška tehnologija

Dovršena zvočniška tehnologija

Sprostite se in uživajte v zvoku, ki napolni ves prostor, z dvema navzgor usmerjenima zvočnikoma za zvok, usmerjen nad glavo, dvema usmerjenima visokotoncema in petimi sprednjimi zvočniki za širši prostorski zvok, ter globokotoncem za globoke nizke tone. 

Navzgor usmerjeni zvočniki

Navzgor usmerjeni zvočniki

Doživite zvok, ki se odbija od stropa, za potopen zvok, usmerjen nad glavo. Združeno z mehanizmom Vertical Surround Engine za zagotavljanje še boljšega doživetja prostorskega zvoka nad glavo.

Usmerjeni visokotonci

Usmerjeni visokotonci

Z odbojem zvoka od sten in razširitvijo prostorskega zvoka je zagotovljeno potopno doživetje, ki presega velikost televizorja. Vključuje S-Force PRO Front Surround za še širši prostorski zvok.

Vgrajen dvojni globokotonec

Vgrajen dvojni globokotonec

Vrhunski zvočni tlak za čiste, globoke nizke tone. To je doseženo z razširitvijo območja membrane in velikosti globokotonca (X-Balanced Speaker Unit). 

Sprednji zvočniki

Sprednji zvočniki

Zagotovite visokokakovosten zvok z manj popačenja in večjo jasnostjo v enoti X-Balanced Speaker Unit.

X-Balanced Speaker Unit

X-Balanced Speaker Unit

Navzgor usmerjeni zvočniki, vgrajeni globokotonec in sprednji zvočnik so opremljeni z enoto X-Balanced Speaker Unit. Edinstvena pravokotna oblika zvočnikov izboljša območje membrane za jasnejše nizke tone. Poleg tega zmanjša neželeno premikanje zvočniške enote, ne da bi se spremenil zvočni tlak, zato je manj popačenja, vokali pa so čistejši. 

Potopite se v vrhunsko kakovost glasbe

Potopite se v vrhunsko kakovost glasbe

Uživajte v glasbi na način, kot so si ga zamislili izvajalci, z zvokom visoke ločljivosti za kristalno čisto natančnost. Odkrijte nov način poslušanja s tehnologijo 360 Reality Audio za doživetje izjemno potopnega koncerta v živo ali studijskega snemanja. Z zvočniškim modulom HT-A7000 glasba zaživi kot še nikoli.

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligenco Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim zaznavanjem instrumentov, glasbenih žanrov in elementov skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se izgubi s stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Izjemno pristni filmi in igre

Izjemno pristni filmi in igre

Oglejte si živahne prizore, polne naravnih barv in globine. Pri predvajanju v zvočniškem modulu HT-A7000 je ohranjena vsa izvirna kakovost slike za zagotavljanje popolnega filmskega doživetja. HT-A7000 podpira najnovejše formate, zato je tudi igranje iger bolj vznemirljivo in pristno.

Pridobite bolj poln in bogat zvok z brezžičnim globokotoncem in zadnjimi zvočniki

Z izbirnim brezžičnim globokotoncem lahko vgrajena globokotonca v zvočniškem modulu obvladujeta nizke zvoke in vokale z izbirnim brezžičnim globokotoncem, ki se osredotoča na zvok nižjih frekvenc. Dodajte naše izbirne brezžične zadnje zvočnike za še boljše kinematografsko doživetje z zvokom neposredno za vami.

Izbirni globokotonec SA-SW5

Izbirni globokotonec SA-SW5

300 W nizkih, bogatih tonov, ki prihajajo iz 180 mm gonilnika s pasivnim zvočnikom.

Izbirni globokotonec SA-SW3

Izbirni globokotonec SA-SW3

200 W zvoka iz kompaktnega globokotonca bass reflex z 160 mm gonilnikom.

Izbirni zadnji zvočniki SA-RS3S

Izbirni zadnji zvočniki SA-RS3S

Širši skupni prostorski zvok 100 W z možnostjo namestitve na steno. 

Optimizirano za položaj zvočnika

Izbirnih zvočnikov vam ni treba natančno postaviti. To namesto vas naredi zvočniški modul z vgrajenimi mikrofoni. Pametno izmeri položaj posameznih zvočnikov in optimizira zvok vašemu prostoru. Z zvočniškim modulom lahko uživate v optimizaciji zvočnega polja z izbirnimi zvočniki ali brez njih. Postopek preprostega umerjanja lahko aktivirate pri prvi postavitvi ali v začetnem meniju.

Najboljše s Sonyjevimi televizorji

Zvočniški modul HT-A7000 skupaj s televizorjem BRAVIA zagotavlja potopno avdiovizulano doživetje s sliko in zvokom najboljše kakovosti. Najboljši zvočniški modul za televizor BRAVIA. 

Pristno doživetje s tehnologijo Acoustic Center Sync BRAVIA

Pristno doživetje s tehnologijo Acoustic Center Sync BRAVIA

Ko jih povežete s televizorjem BRAVIA s tehnologijo Acoustic Center Sync, prevzameta zvočniški modul in televizor vlogo osrednjega zvočnika v sistemu za domači kino. Če zvočniški modul povežete z izbirnimi brezžičnimi zvočniki, TV-zvočnik prevzame tudi vlogo osrednjega kanala z zvočniškim modulom kot del nastavitve tehnologije 360 Spatial Sound Mapping. Zvok se tako natančno ujema z vsebino na zaslonu in ponuja pristno zvočno doživetje.

Zvok, ki se odlično ujema z dogajanjem

Zvok, ki se odlično ujema z dogajanjem

S tehnologijo Acoustic Center Sync boste slišali pogovor, ki prihaja z mesta, kjer lik stoji v prizoru. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena za še pristnejše doživetje ob gledanju. 

Preprosto upravljanje s televizorji BRAVIA

Preprosto upravljanje s televizorji BRAVIA

Z integriranim uporabniškim vmesnikom so nastavitve zvoka zvočniškega modula samodejno prikazane v meniju s hitrimi nastavitvami v televizorju BRAVIA za preprosto upravljanje funkcij, kot sta zvočno polje in glasnost.

Položaj zvočniškega modula

Položaj zvočniškega modula

Če imate televizor BRAVIA z večpozicijskim stojalom, lahko spremenite položaj stojala televizorja in namestite HT-A7000 pod televizor za brezhiben videz. 

Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Zvočniški modul HT-A7000 in izbirni zvočniki so zasnovani v okviru skupnega koncepta Omnidirectional Block. Zasnova zvočniškega modula HT-A7000 se popolnoma ujema z izbirnimi zvočniki. Prefinjeni zaobljeni robovi predstavljajo celovito kocko, ki prostor napolni z zvokom. Kombinacija materiala s teksturo poudari skladnost koncepta z okoljem dnevne sobe.

Uživajte v glasbi s celotno družino 

Uživajte v glasbi s celotno družino 

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo. 

Povezava Bluetooth®

Povezava Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® omogoča brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona in tabličnega ali prenosnega računalnika. 

Pretakanje prek povezave Wi-Fi

Pretakanje prek povezave Wi-Fi

Vzpostavite povezavo z internetom z vgrajeno povezavo Wi-Fi in pretakajte glasbo iz naprav v domačem omrežju.

Spotify Connect™

Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Apple AirPlay 2

Apple AirPlay 2

Dajte glasbo in drugo vsebino v priljubljenih napravah Apple v skupno rabo z zvočniškim modulom. Vse to lahko naredite že s tapom.

Pristno doživetje vsega, kar imate radi

Pristno doživetje vsega, kar imate radi

Pametni algoritem doda običajni filmski glasbi, posneti s prostorskim zvokom, zvok, usmerjen nad glavo, ter stereo zvok, s čimer je zagotovljeno potopno doživetje vseh zvočnih vsebin. Pritisnite gumb Immersive AE na daljinskem upravljalniku za aktiviranje.

Glasovni nadzor

Glasovni nadzor

Zvočniški modul je združljiv z napravami, ki podpirajo Pomočnika Google in funkcijo Chromecast built-in, ter napravami, ki podpirajo storitev Amazon Alexa. Zvočniški modul HT-A7000 enostavno dodajte v skupino zvočnikov z aplikacijo Google Home in začnite predvajati glasbo, spreminjati glasnost ali uporabljati mnoge druge funkcije z glasovnimi ukazi.

Nastavitev v nekaj sekundah 

Nastavitev v nekaj sekundah 

Ko vzamete HT-A7000 iz embalaže, je skoraj že pripravljen za uporabo. Preprosto ga priključite, povežite s televizorjem prek povezave HDMI eARC in vklopite. USB, optični in analogni zvočni vhod, vhod in izhod HDMI (eARC) ter S-CENTER OUT za združljive modele BRAVIA zagotavljajo vse povezave, ki jih potrebujete za osupljivo doživetje prostorskega zvoka.

Uživajte v pristnih igrah in filmskih užitkih

Uživajte v pristnih igrah in filmskih užitkih

Ko televizor BRAVIA XR™ in konzolo PlayStation®5 povežete prek tega izdelka, lahko uživate v pristnih igrah in filmih z optimiziranimi nastavitvami slike, ki jih omogoča samodejni visoki dinamični razpon z barvno preslikavo in samodejnimi slikovnimi načini za žanr.

Tehnologija 360 Spatial Sound, ki se prilagodi vašemu okolju, z izbirnimi Sonyjevimi zadnjimi zvočniki

Naša revolucionarna tehnologija 360 Spatial Sound Mapping s Sonyjevimi zadnjimi zvočniki ustvari več navideznih zvočnikov iz zgolj zvočniškega modula in zadnjih zvočnikov. Z več navideznimi zvočniki, ki so razporejeni okoli vas v optimalnem zvočnem polju vašega prostora, je zagotovljeno povsem novo doživetje zvoka. Doživite vso napetost zvoka Dolby Atmos® in DTS:X® ter prisluhnite vsakemu dihu in koraku ter vsaki besedi, kot bi bili sredi filma.

Odkrijte zmogljivo tehnologijo 360 Spatial Sound z izbirnimi Sonyjevimi zadnjimi zvočniki

Široko območje poslušanja napolni vsak kotiček vašega doma, zato lahko vaši družinski člani in prijatelji uživajo v enaki zvočni izkušnji. Območje poslušanja ni omejeno na prostor pred televizijo, temveč zajema veliko širši prostor.

Izbirni zadnji zvočniki SA-RS5 

Širši prostorski zvok skupne zmogljivosti 180 W z navzgor usmerjenimi zvočniki.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sony soundbar HTA7000”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: