PRAVILA IN POGOJI TOP SETUP TEKMOVANJA

 1. Vsaka udeležba na tekmovanju je zavezujoča pogodba, ki jo morajo vsi udeleženci upoštevati. Balix Gorazd Trbovšek s.p. si pridržuje pravico, da brez nadaljnjega obvestila spremeni pravila. Posodobljena pravila bodo v roku 72 ur objavljena na balix.si
 2. Vsak udeleženec se mora držati navodil in opozoril osebja, gasilcev, reševalcev, policistov, rediteljske ekipe Balix Gorazd Trbovšek s.p. in varnostnih služb (tudi če so ta navodila v nasprotju s pravili dogodka).
 3. Vsak tekmovalec je vezan na eno oddano prijavnico
 4. Vsak udeleženec rabi oddati ob prijavi svoje uradno ime in priimek. V primeru suma lahko preverijo vaše osebne dokumente.
 5. Sodelovanje na tekmovanju je na lastno odgovornost.
 6. Upoštevajte pravila osebja in tekmovanje.
 7. Organizator lahko pošlje e-pošto in besedilna sporočila vsem tekmovalcem, ki so se prijavili na dogodek.
 8. Organizator lahko spremeni podatke, časovni načrt, pravila in druge elemente turnirja po predhodnem obvestilu.
 9. Organizator lahko deli kontaktne podatke udeležencev in obiskovalcev z izbranimi partnerji za izvedbo dogodka.
 10. Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani dogodka (https:/balix.si).
 11. Organizator, medijski in vsi drugi sponzorji in partnerji lahko objavijo fotografije in druge medijske vsebine z dogodka na svojih spletnih straneh in drugih medijih.
 12. Organizator, medijski in vsi drugi sponzorji in partnerji lahko objavijo fotografije in druge medijske vsebine s podanih prijav na tekmovanj na svojih spletnih straneh in drugih medijih.
 13. Vse nagrade, navedene pod nagrado tekmovanja, so boni za koristenje na spletni trgovini balix.si. Nagrad ni možno materialno in finančno izplačati.
 14. Če od poziva organizatorja (prvič ustno na dogodku in na to enkrat pisno preko emaila ali discorda) za pošiljanje informacij za predajo nagrade ali mine več kot 30 dni, mu organizator več ni dolžan predati nagrade. Organizator si dovoljuje do 30 dni po tekmovanju poslati nagrade.
 15. Mladoletne osebe potrebujejo za udeležbo dogodka pisno dovoljenje skrbnikov.
 16. V primeru, da kršite Slovenske zakone ali izvajate kazniva dejanja vas bomo prijavili Policiji.
 17. Prijave tekmovalcev bodo sodniki ocenjevali in na koncu izbrane prijave gledalci s svojimi glasi. Prijava z največ glasi bo prejela nagrado.