BALIX PARTNERSKI PROGRAM

Ustvarjaš vsebine na spletu, imaš spletno stran ali pa si influencer? Zasluži preko našega Partnerskega Programa in moneteziraj svoje vsebine na internetu. Za vsak kvalificiran nakup na Balix.si prejemeš provizijo od nakupa. Imamo preko 10.000 izdelkov in izvrstne cene ter podporo uporabnikom.

PRIDRUŽI SE

Pridružite se ustvarjalcem, influnecerjem, podjetjem in blogerjem, ki zaslužijo z našim Partnerskim Programom.

PRIPOROČAJ IZDELKE

Delite izdelke na Balix.si s svojim občinstvom. Orodja za povezovanje smo naredili preprosta za uporabo vsem.

ZASLUŽI

Zasluži do 5% na kvalificirane nakupe preko vaše povezave in priporočanj izdelkov. Več prometa, ki ga pripeljše več zaslužiš.

Register

Ustvari nov račun in uživaj novim ugodnostim!

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo in izboljšanje vaše izkušenj na celotni spletni strani in za druge namene opisane v našem pravilniku pravilnik o zasebnosti.

Registriraj se danes in boš lahko:

  • Hitro pojdite skozi blagajno
  • Sledi svojim naročilom z lahkoto
  • Vodi evidenco svojih naročil

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI!

Vsako stranko, ki pripeljete na Balix.si in opravi nakup preko svoje unikatne povezave boste prejeli v zameno provizijo. Lahko zaslužite do 5% na vsak opravljen nakup in ta denar vzamete iz svojega računa zatem, ko bo presegel 20€

Izpostavite različne izdelke in jih predstavite vašim sledilcem, bralcem ali gledalcem. Zatem jih usmerite na našo spletno stran preko svoje povezave, kjer opravijo končni nakup. Za vsak uspešno dokončno uporavljen kvalificiran nakup prejemeš plačilo.

Zatem, ko znesek na Partnerskem računu preseže 20€ lahko zaprosite za izplačilo na vaš PayPal ali bančni račun. To lahko storite s tem, da nam na pišete e-mail ali pa preko Nadzorne plošče partnerskega programa.

Priporočamo, da objavite različne objave, ki bodo napotile sledilce/gledalce, da se odločijo da opravijo nakup na Balix.si.

Tipi objav, ki dobro delujejo:

  • Recenzije, pregled oz. izpostavitev specifičnih izdelkov in na koncu preusmerite sledilce na Balix.si preko svoje povezave,
  • Na koncu/začetku objave ali posnetka izpostavitev specifične kategorije ali izdelka na trgovini v formatu kot oglas in usmeri sledilce na Balix.si preko svoje povezave,
  • Promocijski bannerji na spletni strani, ki usmerjajo potencialne kupca na Balix.si

Priporočamo uporabo Grafik za promocijo Balix.si po potrebi Vam lahko tudi izdelamo na za potrebo specifične grafike,

Še vedno težave? Piši nam in ti z veseljem pomagamo