WMF 2-delni set kozarcev Smartea

WMF
Zaloga:

Na zalogi


Brezplačna dostava na naročila nad 99€

32,99

Na zalogi

Kot nalašč za vse vaše najljubše tople in hladne napitke, kozarci SmarTea Tea Glasses by WMF so zasnovani iz prozornega borosilikatnega stekla z dvojno steno, ki ohranja pijače tople ali hladne, tako da si lahko vzamete čas in uživate v zadnjem požirku svoje najljubše pijače. popolna temperatura.
Izolacija z dvojno steno ohranja zunanjost kozarcev za čaj in kavo hladno na dotik za varen in udoben oprijem, hkrati pa ustvarja elegantno, poenostavljeno estetiko.
Ti kozarci za ledeni čaj z dvojno steno, primerni za pomivanje v pomivalnem stroju za izjemno vsakodnevno udobje, ščitijo površine vaše mize pred kakršno koli neželeno kondenzacijo – odlični za postrežbo ledenega čaja, kave in drugega.
Odkrijte vrhunski 2-delni set kozarcev za čaj, strokovno izdelan iz trpežnega borosilikatnega stekla – za poln okus in najčistejšo možno izkušnjo pitja – po standardih kakovosti WMF, z obljubo trajne učinkovitosti, ki prestane preizkus časa.

Steklo z dvojno steno
Visokokakovostna zasnova ponuja kozarec, ki je hladen na dotik za tople napitke in nevtralen za hladne napitke, hkrati pa ohranja vsebino v notranjosti na popolni temparaturi dlje časa.

Brez nevarnosti opeklin
Varen in udoben oprijem brez nevarnosti, da bi si opekli prste- za prijetno izkušnjo uživanja vročih napitkov brez ročaja- ponuja elegantno pitje v najboljšem stanju.

Material primeren za pomivanje v pomivalnem stroju
Zasnova, primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, zagotavlja enostavno čiščenje in popolno higieno za namizno posodo, ki je idealna za vsakodnevno uporabo.

Visokokakovostno steklo
Za najčistejšo možno izkušnjo pitja z vsemi vašimi najljubšimi pijačami si privoščite visokokakovostno borosilikatno steklo za poln okus z elegantno estetiko.

Brez kondenzacije
Uživajte v vseh vaših najljubših hladnih pijačah- od ledenga čaja do aromatiziranega seltzerja in še veliko več- s formatom, ki preprečuje in ne pušča grdih obročev na miznih ploščah in drugih površinah.

 

 

Šifra: PT:116046 Kategorija: Oznaka:

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: