NAČINI PLAČILA

PayPal

Plačajte preko vašega PayPal računa. Če nimate PayPal računa, lahko plačate s kreditno kartico.

Kreditne kartice (Visa/Mastercard)

Ob zaključku nakupa izberite za plačilo kreditno kartico in v polja vpišite podatke kartice. S klikom na gumb “Kupite sedaj” vam bo plačilni ponudnik Stripe avtomatično trgal s kartice znesek naročila.

Navadne kartice (plačilo z bančnim računom) SEPA

Direktna bančna bremenitev vašega TRR računa. Samo vnesite podatke in bo plačilo avtomatično izvedeno tudi, če nimate kartice za plačevanje po spletu.

Z vpisom številke vašega bančnega računa (IBAN) potrjujete plačilo in pooblaščate Balix, da pošljejo navodila za bremenitev vašega računa vaši banki. V skladu s pogoji z banko ste upravičeni do vračila denarja od svoje banke. Vračilo morate zahtevati v 8 tednih od datuma bremenitve vašega računa.

Predračun (TRR nakazilo)

Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun.

  • IBAN: SI56 6100 0002 3126 311
  • Swift/BIC: HDELSI22
  • Sklic: SI00 Številka naročila/predračuna

Obročno plačilo LeanPay

Leanpay je storitev, ki omogoča financiranje plačila blaga ali storitev pri Balix z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»plačilo na obroke«).

Uporabnik lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo uporabniku, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za blago ali storitev, naročeno pri Balix. Obenem se uporabnik/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

Pri Balix je mogoče izbrati to obliko obročnega plačila za artikle v vrednosti nad 100 €, kupec pa lahko izbira med 6,12,18 in 24 obroki.

Pogoji so navedeni na spletni strani Leanpay.

Leanpay storitve lahko uporabljajo le polnoletni državljani/ke Republike Slovenije. Kreditno pogodbo lahko sklene le neomejeno poslovno sposobna fizična oseba, ki je dopolnila 18 let starosti, in ima v Republiki Sloveniji stalno prebivališče ter izkaže kreditno sposobnost skladno z ZPotK- 2 in splošnimi pogoji Leanpay.

V primeru kreditnih pogodb s študenti je dodatni pogoj za uporabo Leanpay storitev dano soglasje za posredovanje podatkov o prihodkih študenta/ke iz naslova študentskega dela kreditodajalcu s strani študentskega servisa.

Leanpay ima prosto presojo pri odobritvi storitve Leanpay in si pridržuje pravico, da zahtevo uporabnika za odobritev storitve zavrne brez obrazložitve.

V primeru denarnih vračil Balix celotni znesek vrne plačniku (Leanpay).

V primeru vprašanj nas kontaktirajte