-4%
,

SYNOLOGYDS1821+ 4GB za 8 diskov NAS strežnik

Synology
Zaloga:

Ni na zalogi


Brezplačna dostava na naročila nad 99€

1 235,73 1 286,36

Ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko pride nova zaloga.

Synology DS1821+ z 8 režami in 2 M.2 je namenjen IT navdušencem in malim ter srednjim podjetjem, ki iščejo zmogljivo in razširljivo rešitev za shranjevanje, njegove rešitve za varnostno kopiranje poslovnega razreda varujejo uporabnike in jih ščitijo pred morebitno izgubo podatkov, medtem ko večje izboljšave računalniških zmogljivosti in prepustnosti pomenijo, da bo delovne naloge končal hitreje kot kdaj koli prej.

DS1821+ ponuja 8 rež za diske, kar lahko s povezavo do dveh DX517 enot razširite na 18. 8 Rež omogoča do 144 TB shrambe, z raširitvijo je prostora lahko do 324 TB.

Popolnoma certificirane rešitve za virtualizacijo shranjevanja
Synology iSCSI v celoti podpira večino virtualizacijskih rešitev za izboljšanje učinkovitosti dela s preprostim vmesnikom za upravljanje. Integracija VMware vSphere 6 in VAAI pomaga razbremeniti operacije shranjevanja in optimizira učinkovitost računanja. Windows Offloaded Data Transfer (ODX) pospeši prenos podatkov in hitrost selitve. Podpora za OpenStack Cinder spremeni vaš Synology NAS v pomnilniško komponento, ki temelji na blokih.

Najboljša rešitev za varnostno kopiranje
DS1821+ združuje različne aplikacije za varnostno kopiranje v intuitiven uporabniški vmesnik in ponuja robistne tehnologije shranjevanja za zaščito vaših dragocenih podatkov v kateri koli napravi.

Aktivno varnostno kopiranje za podjetja
Centralizirajte naloge varnostnega kopiranja za VMware, Windows in datotečne strežnike. Po potrebi hitro in zanesljivo obnovite, kar želite.

Hyper Backup
Obsežno varnostno kopirajte svoje podatke v lokalno mapo v skupni rabi, zunanjo napravo, drug NAS Synology, strežnik rsync ali javni oblak, da zagotovite varnost podatkov.

Drive Package
Zaščitite svoj računalnik s Synology Drive Client. Brez truda izvajajte varnostne kopije podatkov v realnem času in obnovite datoteke v trenutku.

Aktivno varnostno kopiranje za Microsoft 365 / Google Workspace
Zaščitite podatke podjetja, shranjene v oblaku. Rešitev za varnostno kopiranje na mestu uporabe s centralizirano nadzorno ploščo. Optimizirajte učinkovitost shranjevanja s tehnologijo deduplikacije na ravni enega primerka in bloka.

 

 

 

Šifra: PP:145469 Kategoriji: , Oznaka:

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: