-6%
,

VIEWSONIC VG3419C 86,36cm (34″) UWQHD VA 120Hz DP/HDMI/LAN/USB-C HDR10 KVM Freesync ukrivljen monitor

Viewsonic
Zaloga:

Na zalogi


Brezplačna dostava na naročila nad 99€

459,81 490,92

Najnižja cena v zadnji 30 dneh: 490,92

Na zalogi

VIEWSONIC VG3419C 86,36cm (34″) UWQHD VA 120Hz DP/HDMI/LAN/USB-C HDR10 KVM Freesync ukrivljen monitor

ViewSonic VG3419C s 34-palčnim ukrivljenim zaslonom in osupljivo ločljivostjo UWQHD (3440 x 1440) povzdigne vašo izkušnjo gledanja v popolno odličnost. Ukrivljen priklopni monitor, ki ponuja povezljivost USB-C in Ethernet, deluje kot popolno središče za polnjenje, podatke, omrežja in perifernih naprav, kar zmanjšuje nered in poenostavlja upravljanje kablov, zato lahko VG3419C nagnete in prilagodite višino za nemoten potek dela kot profesionalni večopravilni uporabnik – s funkcijo stikala KVM za povezavo in nadzor več sistemov.

Osupljiva ločljivost UWQHD na ultra širokem zaslonu 21:9
Potopite se v udobno 178-stopinjsko izkušnjo gledanja z osupljivo podrobnimi slikami. Ponaša se z ločljivostjo UWQHD (3440 x 1440) in ultra širokim razmerjem stranic 21:9, zato monitor zagotavlja 35 % več prostora na zaslonu kot monitor enake velikosti Full HD.

Sprostite vrata svojega prenosnika
Razširite funkcionalnost prenosnega računalnika in priključite vse svoje naprave neposredno na priklopni monitor – VG3419C. Prenesite moč (do 65 W), podatke, video in zvok z enim kablom, povezanim z vrati USB-C. Vgrajena ethernet vrata (RJ45) zagotavljajo hitro in stabilno omrežno povezljivost.

Gladke slike s hitrostjo osveževanja 120 Hz
S hitro hitrostjo osveževanja zaslona 120 Hz lahko doživite resnično tekoč vizualni prikaz. Posledica tega je izboljšana jasnost gledanja, zmanjšano jecanje zaslona med hitro premikajočimi se akcijskimi prizori in koristi opravilom, povezanim z delom, zmanjša obremenitev oči in poveča produktivnost.

Poenostavite svojo delovno postajo
Centralizirajte potek dela s stikalom KVM za delovno postajo brez navlake. Povežite, upravljajte in preklapljajte med več računalniki z ene same konzole, s čimer odpravite potrebo po ločenih monitorjih, tipkovnicah in miškah. Uživajte v brezhibni produktivnosti brez težav s premikanjem naprav ali zamenjavo kablov.

HDR10 zagotavlja odličen kontrast
Združljiv z industrijskim standardom HDR10 High Dynamic Range ta monitor zagotavlja visoko definirane barve, svetlost in kontrast, ki močno presegajo zmogljivosti običajnih izdelkov SDR.

Eye ProTech za udobno gledanje
Zmanjšajte obremenitev oči in ohranite sveže oči s ViewSonic Eye ProTech. Tehnologija Flicker-Free odpravlja utripanje zaslona, ??medtem ko filter modre svetlobe zmanjšuje škodljivo modro svetlobo zaradi daljšega gledanja in zagotavlja udobno gledanje zaslona.

 

 

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: