Promocija je podaljšana do 5.12.2020, kode je možno uporabiti do 9.1.2021. 

V tem obdobju ob nakupu ustrezne AMD Radeon™ grafične kartice ali PCplus namiznega računalnika z ustrezno AMD Radeon™ grafično kartico prejmete promocijsko kodo, s katero lahko preko portala https://www.amdrewards.com/ prevzamete do 2 brezplačni igri Godfall™ in / ali World of Warcraft®: Shadowlands. Promocijska koda je veljavna do 7. novembra 2020.

V promociji so vključene AMD Radeon™ grafične kartice ali PCplus namizni računalniki z ustrezno AMD Radeon™ grafično kartico:

  • AMD Radeon™ RX 5700 XT
  • AMD Radeon™ RX 5700
  • AMD Radeon™ RX 5600 XT
  • AMD Radeon™ RX 5500 XT

 

Pravila in pogoje sodelovanja najdete na https://www.amdrewards.com/terms. Organizator promocije je Advanced Micro Devices, Inc., 2485 Augustine Drive, Santa Clara, CA 95054 USA. Brezplačne igre ni mogoče zamenjati za denar. Za pomoč pri pridobivanju brezplačne igre se obrnite na https://www.amdrewards.com/support oz si lahko preberete https://www.amdrewards.com/faq. Podjetje Acord-92 d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti. Količina brezplačnih iger je omejena in se lahko zaključi predčasno brez predhodnega obvestila. Ponudba velja le za polnoletne osebe. Slike so simbolične. Ponudba AMD Radeon™ grafičnih kartic ali PCplus namiznih računalnikov z ustrezno AMD Radeon™ grafično kartico je odvisna od trenutne ponudbe in zaloge, ni nujno, da so na voljo PCplus računalniki z vsemi ustreznimi grafičnimi karticami, ki prinašajo brezplačno igro.

POSTOPEK PRIDOBITVE PROMOCIJSKE KODE:

Ob nakupu ustrezne AMD Radeon™ grafične kartice ali PCplus namizni računalniki z ustrezno AMD Radeon™ grafično kartico nam na e-naslov info@acord-92.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup in povratno vam bomo poslali promocijsko kodo, s katero boste lahko prevzeli igri na https://www.amdrewards.com/.

Ustrezna AMD Radeon™ grafična kartica mora biti vgrajena v računalnik, s katerim prevzemate igro.

Za pridobitev brezplačne igre pojdite na AMDREWARDS.COM in sledite spodnjim korakom:

  1. korak: Pojdite na www.amdrewards.com.
  2. korak: Ustvarite račun ali se prijavite, če že imate račun.
  3. korak: Vpišite promocijsko kodo.
  4. korak: Product Verification Tool (PVT) programska oprema se bo naložila na vaš računalnik in sistem bo preveril ali je v vašem računalniku vgrajena ustrezna grafična kartica.
  5. korak: Sledite navodilom na strani www.amdrewards.com, da prevzamete ustrezno igro.