MEGA S7 konfigurator

Spoznaj komponente

Uporabljamo samo najboljše dele za naše najljubše stranke ❤️

Procesor (CPU)

Je srce računalnika, ki opravlja vse računske naloge. Potreben je za delovanje vseh programskih aplikacij in operacijskih sistemov. Za igranje iger priporočamo vsaj i3 procesor ali boljše.

Grafična kartica (GPU)

Izboljša grafično zmogljivost računalnika, kar omogoča boljšo igralno izkušnjo in višje nastavitve v video igrah. Za igranje bolj zahtevnih iger priporočamo vsaj RTX 3060 ali boljše.

Delovni spomin (RAM)

Je hiter spomin, ki računalniku omogoča, da hrani podatke, ki jih trenutno uporablja. Potreben je za hitrejše delovanje. Za igranje iger in kakršno koli delo priporočamo vsaj 16GB ali več.

SSD disk

Hitrejši in manj občutljiv na udarce od tradicionalnega trdega diska. Pospešuje nalaganje operacijskega sistema in aplikacij, izboljšuje delovanje računalnika. Priporočamo M.2 NVMe saj so najhitrejši diski.

Hladilnik

Hladilnik za zrak ali vodo hladita procesor, da se prepreči pregrevanje in posledično okvaro. Potreben je za stabilno delovanje računalnika in daljšo življenjsko dobo komponent.

Sestavljanje računalnika

V primeru, da izberete opcijo sestavljanja je računalnik sestavljen v 3-4 delavnih dneh (navadna sestava). Računalnik pošljemo z DPDjem in poskrbimo, da je varno zapakiran in pride ne poškodovan.

Prijavi se na e-novice in prejemi popuste

2-Letna garancija

Naša 2-letna garancija zajema vse dele in delo, naša ekipa pa vam je veseljem  vedno pripravljena pomagati.

Hitra sestava

Naši strokovnjaki so pripravljeni takoj začeti z vašim naročilom in poslati računalnik v 48 urah od pričetka obdelave.

Vse je mogoče

Naši strokovnjaki vaš računalnik profesionalno sestavijo, natančno prilagodijo in testirajo, da zagotovijo vaše zadovoljstvo.