Vsaki stranki Balix-a pri izbranih izdelkih ponujamo profesionalno nameščanje kupljenih izdelkov pri preverjenih izvajalcih. To je lahko od namestitve dodatnega rama v računalnik do priklopa periferije in ruterja v računalniško omrežje.

PREVERJENI IZVAJALCI

Vsak izvajalec je preverjen, da je naloga izvrstno opravljena in je najboljša izkušnja zagotovljena.

PREDHODNO ZNANA CENA

Izvajalci se držijo cenika storitev, ki je v naprej določen. Vsaka cena je znana vam v naprej.

ODLIČNA IZVEDBA ZAGOTOVLJENA

Vsak izvajalec se mora držati kriterijov in ciljov za kvaliteno storitev. Mi Vas spremljamo ob vsakem koraku, da je storitev opravljena brez težav.

Pogodbeni izvajalec Vas bo kontaktiral predhodno, da se dogovorite za čas izvedbe storitve. Vedno lahko spremenite termin pri izvajalcu na novega, ki Vam bolj ustreza.

Namestitev procesorja, grafične kartice, delavnega spomina, ssd diska, trdega diska: 45€

Namestitev osnovne plošče, hladilnika, napajalnika: 55€

Posodobitev BIOSa osnovne plošče: 35€

Namestitev periferije ali monitorja: 35€

Namestitev operacijskega sistema in gonilnikov: 55€

Priklop in konfiguracija ruterja: 55€

Vsaka storitev pride z garancijo na storitev. V primer, da pride do napake ali slabo opravljene storitve bo napaka brezplačno odpravljena.

Preden izvajalec pride do Vas pripravite vaše naprave in izdelke ter delavni prostor. Priporočamo tudi, da imate priloženo vso dokumentacijo oz. specifikacije izdelkov in njihovo embalažo ter priloge. Preverite tudi kompatibilnost izdelkov npr. če bo procesor deloval z osnovno ploščo in če je pravi BIOS nameščen ipd.

Odvisno je od naročila do naročila. V povprečju se vse opravi v eni uri. Za točno časovno ocenitev pokličite svojega izvajalca.