Balix sponzorira e-športno ekipo v Assetto Corsa Competizione Pusti komentar

Počasi se bliža prvo Slovensko Državno Prvenstvo iz e-športa in pri Balix-u z veseljem podpremo skupnost in pomagamo pri razvoju scene! Nekaj časa nazaj je k nam pristopila MS47 eRacing ekipa, ki že nekaj časa tekmuje v Assetto Corsa Competizione e-športnih tekmovanjih. Z veseljem smo jim pristopili naproti in jim pomagali, da bodo čim bolj uspešni na državnem prvenstvu!

Kot novo nastala ekipa v e-športu predvsem v igri Assetto Corsa Competizione, ker tekmujemo v ligi Adria Gt in če bo vse posreči v pred kvalifikacijah, da se bomo uvrstili na Državno prvenstvo v tej sim-racing igri. Balix nam je priskočil na pomoč in nam pomagal, da smo skupaj naredil e-šport ekipo. V temu trenutku bova tekmovala samo dva člana v prihodnosti so želje po še eni ekipi.

Matic Šebjan Ogrizek – Team Boss

Balix MS47 ekipna vozila bodo sedaj divjala po dirkališču z Balix barvami!

Za vse ljubitelje sim-racing iger imamo izvrstno ponudbo gaming in računalniške opreme. Naša ekipa bo vedno na voljo vsem obiskovalcem spletne trgovine preko v živo pogovora. Vas zanimajo točni dobavni roki? specifikacije izdelkov? Vedno smo Vam na voljo v trenutku!

https://test.balix.si/izdelek/thrustmaster-t3pa-add-on-racing-wheel-accessory-pc-ps3-ps4-xboxone/
https://test.balix.si/izdelek/thrustmaster-t3pa-pro-add-on-racing-wheel-accessory-pc-ps3-ps4-xboxone/
https://test.balix.si/izdelek/thrustmaster-ts-xw-racer-racing-wheel-pc-xboxone/
https://test.balix.si/izdelek/thrustmaster-ferrari-f1-wheel-add-on-racing-wheel-accessory-pc-ps3-ps4-xboxone/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja